AKTUALNE NOVICE
2019 2018 2017 2016
2015 keyboard_arrow_down
2014
2013
2012
2011
2010
Naših 15 inovativnih let za Vaš USPEH
9. MAREC 2015
Kot je običajno za rožice je v pomladnih mesecih 2000 vzklila še ideja o nečem novem, drznem, vendar s povsem neznano prihodnostjo. Z začetkom poletja se je začelo in brez kritičnih pretresov, pa vendarle zelo razgibano, razvijalo poslanstvo »Realizing the information future, the internet and beyond«.

Enega večjih izzivov začetka je predstavljala registracija dolgega imena podjetja: »inovativne internet rešitve«. Želeli smo se predstavljati s tem, kar dejansko smo in kar bomo dejansko počeli, ne pa z obstoječimi in standardiziranimi nazivi. Vztrajnost se je izplačala in po nekaj tednih prigovarjanja smo postali prvo in do danes edino podjetje, ki nudi inovativne internet rešitve (po Ajpesu) :) Še nekaj zvončkov in marjetic bo zacvetelo in za nami bo 15 inovativnih let! 

V naslednjih mesecih bomo predstavili še kakšno posebnost in zanimivost iz preteklosti, kljub temu dajmo raje pogledati v sedanjost in še bolj v prihodnost.

 

Podjetje BuyITC je danes eden redkih slovenskih »proizvajalcev« programske opreme za upravljanje in razvoj spletnih rešitev in aplikacij (ECM – Enterpreise Content Management) s povsem lastnim razvojem v okviru hišne raziskovalno-razvojne skupine. Pri razvoju tehnologij sodelujemo z različnimi fakultetami, kot tudi domačimi in tujimi partnerji iz različnih disciplin/ved (ekonomija, psihologija, pravo, računalništvo, sociologija, komunikacije). To nam zagotavlja širši spekter rešitev, predvsem pa celovito načrtovanje in razvoj sodobnih in inovativnih rešitev. Ni samo tehnologija pomembna, pomembni so poslovni procesi, zakonski okvirji, uporabniška izkušnja in ne nazadnje ekonomska upravičenost oz. racionalnost investicije.

 

Že vrsto let vam nudimo rešitve za učinkovit marketing in donosno prodajo, zdaj pa vas želimo vzpodbuditi, da boste tudi pri najsodobnejših spletnih in mobilnih rešitvah zaupali in stavili na slovensko znanje, slovenski razvoj, slovensko podporo, verjeli v slovenske inovativne rešitve! Večina tuje rešitve kupuje ker so generične, cenejše, velikokrat »brezplačne«, ne pa zato, ker so boljše. Generične rešitve uničujejo konkurenčnost. Če nimaš lastne identitete in idej, ti tudi tuje ne bodo pomagale.

 

BuyITC rešitve niso generične, so tako pestre in raznolike kot so naši naročniki. Namenite nekaj časa in si oglejte in spoznajte prednosti varnih, zanesljivih in dinamičnih BuyITC rešitev. Pridružite se nam na Facebooku, oglejte si številne brošure naših rešitev ali zadnje referenčne projekte ali nam pišite na info@buyitc.si in z veseljem vam bomo poslali aktualen portfolio.

 

V nadaljevanju pa vam na kratko predstavljamo naše zadnje rešitve in projekte.

 

Za konec gre še prav posebna zahvala Mladinski knjigi Založba d.d., ki je naša stranka z najdaljšim »stažem« in z nami že skoraj 15 let!

ZADNJE NOVICE
18. APRIL 2019
Vse bližje na poti do pametnega doma
6. FEBRUAR 2019
Po kreativni poti do znanja
22. NOVEMBER 2018
Registriran ponudnik programske opreme pri Arhivu ...
5. NOVEMBER 2018
Sodelovanje v SPIRIT razpisu E-POSLOVANJE 2019 - ...
2. OKTOBER 2018
Evidenca študentskega dela
VEČ NOVIC