AKTUALNE NOVICE
2023 2022 2021 2020
2016 keyboard_arrow_down
2019
2018
2017
2015
2014
2013
2012
2011
2010
"Življenje je prekratko, da bi čakali na višje obrestne mere!"
26. FEBRUAR 2016
BuyITC Business Docs

In na novo spletno stran, pravi naš naročnik KBM Infond!

V sklopu večmesečnega projekta je 15.02.2016 v produkcijo prešla nova spletna stran www.infond.si. Ciljne skupine spletne strani so obstoječi uporabniki, ki se ukvarjajo s skladi, vsi potencialni uporabniki, ki želijo na novo pristopiti k sodelovanju in tržniki naročnikov produktov. Prenovljena spletna stran je odzivno oblikovana, grafična prenova je bila zgrajena na svetlejši osnovi, ki je moderna in bolj berljiva, barvne kombinacije pa smo izbrali iz celostne grafične podobe podjetja. Tekom izvedbe je iz obstoječe spletne strani bilo uvoženih 376 novic in strokovnih člankov, vse skupaj pa ustvarjenih preko 650 novih dokumentov.
 


Spletna stran je sestavljena iz glavnih točk primarne in sekundarne navigacije. Za potencialne vlagatelje smo želeli doseči, da takoj iz naslovnice prehajajo do najbolj pomembnih informacij (vpisna mesta, brezplačna telefonska številka in elektronska pošta, dostop do Infond@Net, opisi varčevanj za različne namene – varčevalni cilji in Infond profili ter informacije o skladih v upravljanju). Obstoječi vlagatelji pa imajo na novi spletni strani enostaven dostop do spletne aplikacije, novic in člankov ter hiter dostop do izpostavljenih skladov.

 

Urednik ima možnost dvo-stopenjskega objavljanja (pred-produkcija in po-produkcija) s poljubno nastavitvijo izključitve objave posameznih vsebin ter možnost strukturiranja pravic glede na vloge skrbnika. Urednik lahko na posamezni novici ali strokovnem članku vključi oznako povezanega sklada z vsebino, slednja pa se avtomatsko potem prikazuje tudi na podrobnosti sklada.

 

Optimizirali smo prikaz mesečnih poročil posameznega sklada, saj se iz enakega vira prikazuje na 4 različnih mestih. Za naročnika pa smo posebej prilagoditi prikaz grafov posameznega sklada. Tečajnica in pregled skladov imata odzivno oblikovano tabelo za optimalen prikaz na vseh dimenzijah, prav tako se prilagajajo tudi interaktivni informativni izračuni, grafi in pite. Uporabnik lahko tudi primerja sklade med seboj ter izračuna vrednost naložbe z možnostjo »inline« vpisa vrednosti.

 

Spletna stran vsebuje dva vprašalnika, s pomočjo katerih si lahko uporabnik izračuna oceno primernih skladov in oceni, kateri Infond profil mu najbolj ustreza. Za boljšo interakcijo z uporabniki smo naredili tudi štiri obrazce, ki se avtomatizirano pošljejo posameznim skrbnikom v e-poštni nabiralnik, zapišejo v sistem in hkrati omogočajo hitre odzive na oddana vprašanja uporabnikov.

 

Vsebino si lahko uporabnik prebira v petih različnih jezikih, posebej oblikovane so tudi strani za tiskanje. Poskrbeli smo tudi za varnost uporabnikov, saj je spletna stran dostopna preko varne povezave.

 

Spletna stran omogoča še veliko več, zato vas vabimo, da sami preverite www.infond.si. Pa ne pozabite! Lahko dostopate na vseh napravah!

ZADNJE NOVICE
10. MAJ 2023
Z novo barvo in novim dizajnom k novim zgodbam ...
9. JANUAR 2023
Topdom - vse za gradnjo in obnovo odslej na spletu ...
22. AVGUST 2022
Salon čevljev Kisilak z novo spletno trgovino za ...
5. JULIJ 2022
Nanos kreme za sončenje sedaj preprost kot še ...
7. JUNIJ 2022
70 % potrošnikov bo verjetno porabilo več pri ...
24. DECEMBER 2021
Zdravo in uspešno 2022!
16. NOVEMBER 2021
Korak bližje na razvojni poti do novega produkta ...
18. OKTOBER 2021
Nogomet ima dom navijačev!
1. SEPTEMBER 2021
Kaj imata skupnega BuyITC in BSF?
22. JULIJ 2021
Optimizacija in avtomatizacija procesov z BuyITC ...
VEČ NOVIC