AKTUALNE NOVICE
2023 2022 2021 2020
Arhiv keyboard_arrow_down
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Projekt mentorstva pri izdelavi magistrske naloge
7. APRIL 2020

Od ideje, do sodelovanja in zaposlitve. V podjetju se zavedamo pomembnosti vključevanja študentov v praktična znanja tekom študija. V skladu s tem že nekaj let uspešno sodelujemo z Ekonomsko-poslovno fakulteto v Mariboru in študentom usmeritve e-poslovanja poskušamo približati naše delo in aktualne tematike s katerimi se soočamo.

Študij je sicer usmerjen v pridobivanje znanja s področja elektronskega poslovanja, poslovne informatike, informacijskega managementa in digitalne preobrazbe, vodstvo pa se zelo trudi z rednim spodbujanjem vključevanja študentov v različne projekte in neposredno sodelovanje s podjetji. Ker na tem področju delujemo tudi mi, je sodelovanje lahko vzajemno. S tem načinom študenti tekom študija pridobivajo praktična znanja in spoznavajo morebitne bodoče delodajalce. Potencialni delodajalci pa lahko pridobijo nov, svež val energije, zagona in idej v podjetju.

Po teh vzpodbudah se je rodila tudi ideja o individualnem sodelovanju, mentorstvu pri projektu magistrska naloga, pri katerem smo se na pobudo študentke lotili sodelovanja pri izdelavi njene magistrske naloge.

Vzpostavili smo stik in določili tematiko na podlagi katere smo ji dodelili mentorja, sogovornika, skratka osebo, ki ji je na voljo za vsa vprašanja, dileme in podporo. Redno smo se srečevali tudi na delovnih sestankih, kjer smo sproti predelali odprta vprašanja v povezavi s poslovnimi procesi in modulom Workflow Management System, ki smo ga vzajemno izbrali. Modul smo razvili v okviru celovite rešitve BuyITC Business Docs Suite in je v osnovi narejen za delovni tok informacij, procesov, obrazcev ali nalog. Služi organizaciji dela in medsebojnemu povezovanju zaposlenih, strank, poslovnih partnerjev in spletnih uporabnikov, ter s tem optimizira delovni proces. Hkrati pa je del celostne rešitve, ki je namensko zgrajena modularno in zato omogoča visoko prilagodljivost in s tem sledi razvoju poslovanja. Z uvedbo tovrstnih celostnih rešitev v podjetja, pripomoremo pri odpravi človeških napak, naredimo prehod na brezpapirno poslovanje in v celoti optimiziramo procese, dostop do dokumentov pa jim omogočimo z vseh naprav kjerkoli in kadarkoli. Dolgoročno s tem lahko zmanjšamo stroške poslovanja, omogočimo vpogled v analizo, pomagamo slediti trendom in izboljšamo poslovanje. Za vpeljavo podobne celostne rešitve nas lahko kontaktirate na info@buyitc.si ali pa si pogledate nekaj naših referenčnih projektov.

Vzajemno sodelovanje s študentko smo nadaljevali, ji pomagali pri izvedbi in izpeljavi magistrske naloge. Sodelovanje smo zaključili v pozitivnem duhu in jo kasneje kontaktirali tudi v povezavi z zaposlitvijo. Danes je del naše ekipe in soustvarja našo zgodbo. Če si kot študent tudi ti želiš pridobiti podobna pozitivna sodelovanja, dodatno znanje in izkušnje, nas spremljaj in se v bodoče pridruži podobnim projektom, kot je projekt Po kreativni poti do znanja o katerem si lahko več prebereš tukaj.

 

ZADNJE NOVICE
10. MAJ 2023
Z novo barvo in novim dizajnom k novim zgodbam ...
9. JANUAR 2023
Topdom - vse za gradnjo in obnovo odslej na spletu ...
22. AVGUST 2022
Salon čevljev Kisilak z novo spletno trgovino za ...
5. JULIJ 2022
Nanos kreme za sončenje sedaj preprost kot še ...
7. JUNIJ 2022
70 % potrošnikov bo verjetno porabilo več pri ...
24. DECEMBER 2021
Zdravo in uspešno 2022!
16. NOVEMBER 2021
Korak bližje na razvojni poti do novega produkta ...
18. OKTOBER 2021
Nogomet ima dom navijačev!
1. SEPTEMBER 2021
Kaj imata skupnega BuyITC in BSF?
22. JULIJ 2021
Optimizacija in avtomatizacija procesov z BuyITC ...
VEČ NOVIC