AKTUALNE NOVICE
2020 2019 2018 2017
Arhiv keyboard_arrow_down
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Po kreativni poti do znanja
6. FEBRUAR 2019
Program Projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju - Po kreativni poti do znanja (PKP) predstavlja partnerstvo med stroko, fakultetami in študenti. Po uspešno zaključenem PKP projektu v letu 2015, v katerem smo sodelovali kot partnersko podjetje iz gospodarstva, se letos v novem razpisu ponovno vključujemo v vlogi partnerskega podjetja in tako mladim ponujamo možnost nabiranja dragocenih praktičnih izkušenj, hkrati pa se nadejamo pritoka svežega znanja in kreativnih idej.
Program PKP predstavlja dober primer win-win-win situacije: podjetja potrebujejo sveže znanje in kreativne ideje, ki pospešijo razvoj podjetja in produktov, fakultete zanima, kako kompetentni so njihovi študenti izven fakultetnih prostorov, študenti pa si želijo reševanja praktičnih primerov in nabiranja izkušenj. Zato je namen razpisa, tako kot v preteklih letih, najti in sofinancirati projekte, ki bodo omogočili vključevanje študentov v reševanje izzivov in vprašanj gospodarstva ter jim s tem omogočiti pridobivanje novih znanj in kompetenc. Veseli nas, da se je med izbranimi projekti znašel tudi naš, z nazivom Interdisciplinarni razvoj inovativnih rešitev za učinkovito upravljanje dokumentov in poslovnih procesov v podjetjih. 

Kot je razvidno že iz naziva projekta, se bodo sodelujoči študentje, ki prihajajo iz Ekonomsko-poslovne fakultete in Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, tokrat ukvarjali z optimizacijo našega dokumentnega sistema bDocs. Pri optimizaciji sistema bodo za nas zelo dobrodošle ideje in predlogi oseb, ki niso bile neposredno vpletene v razvoj produkta, hkrati pa bo delo na projektu sodelujočim študentom zagotovilo pridobivanje novih znanj na področju dokumentnih sistemov in njihovega trženja.

Več o projektu si lahko preberete tukaj.


     
ZADNJE NOVICE
7. APRIL 2020
Projekt mentorstva pri izdelavi magistrske naloge
11. FEBRUAR 2020
S pametnimi napravami do produktivnejšega dela in ...
2. SEPTEMBER 2019
Infond je postala Sava
20. AVGUST 2019
Zadihali smo z DIH Slovenija
7. AVGUST 2019
Boljši pogled na svet
VEČ NOVIC